Пожар е пламнал в жилищен апартамент на пл. Освобождение“ в центъра

...
Пожар е пламнал в жилищен апартамент на пл. Освобождение“ в центъра
Коментари Харесай

Пожар пламна в апартамент в центъра на Ямбол

П ожар е горящ в жилищен апартамент на пл. „ Освобождение “ в центъра на Ямбол рано в понеделник заран, съобщи кореспондентът на Българска телеграфна агенция Севдалина Кръстева.

Огънят е обхванал част от покрива на шестетажна кооперация до ямболския Безистен. Три пожарни екипа са овладели пожара в границите на 45-50 минути. По предварителна информация, получена на място, няма тежко потърпевши.

Хората от жилищния блок са се събудили към 05:00 след мощни крясъци от живеещия на последния етаж млад мъж и негов комшия. На място незабавно пристигнали пожарни коли, кола за спешна помощ, дежурни екипи на полицията и на общинския Сектор за предварителна защита и запазване на публичния ред.

В засегнатото жилище живеят жена на към 50 години, а неотдавна и синът ѝ, описаха съседи на потърпевшите. Най-напред към  центъра за незабавна здравна помощ е откаран младият мъж.

Жителите на кооперацията описват, че постоянно са го виждали в несъответстващо положение, само че не се ангажираха да посочат е бил под въздействието на алкохол или на други вещества.

" Не сме чули гърмежи или гърмеж като от газова бутилка ", споделиха още излезлите на открито хора от жилищната кооперация.

Към момента ситуацията се успокоява, като на място не престават да бъдат два екипа на пожарната работа в Ямбол.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР